Næringsbanken - etablert for næringslivet i Innlandet

Næringsbanken styrker laget!

Vi søker en bedriftsrådgiver som vil jobbe med eksisterende og nye næringslivskunder. Vi leter etter deg som trives med en variert arbeidsdag, har interesse for det lokale næringslivet i regionen og god forståelse for hva som påvirker den lokale utviklingen. Du vil få ansvar for oppfølging og utvikling av egen kundeporteføljen hvor også innsalg og rådgivning til nye og eksisterende kunder er en del av hverdagen. Du blir en del av et kompetent fagmiljø som setter kundens behov i sentrum. Stillingen rapporterer til banksjef marked.

Søknadsfrist: 31.05.2024

For mer info se annonsen 

Vi samarbeider med Kundesjekk.no

Næringsbanken som en rapporteringspliktig virksomhet har fått strengere krav til kundekontroller som skal forhindre hvitvasking og terrorfinansiering. Vi er derfor pålagt å innhente oppdatert kundeinformasjon på alle våre kunder med jevne mellomrom. Dette gjør vi nå via vår samarbeidspartner Kundesjekk.no. Har du fått en SMS/epost fra "post@kundesjekk.no" så er dette en reell henvendelse fra oss og vi ber deg vennligst besvare det digitale skjemaet. På forhånd takk.

Strategisk finansieringplan

Vi kan tilby finansielle løsninger for din arbeidskapital og din drift. Løsningene må sees i sammenheng med balansens karakter og driftens særpreg. Det er dette vi sammen skal finne ut av gjennom diskusjoner.

Tilgjengelighet og nærhet

Vi er strategisk plassert med hovedkontor i Moelv, midt i Innlandet, samt møteplass i Elverum. Bankens fokus er tilgjengelighet og nærhet til våre kunder.